Aktualności i wydarzenia

2nd International Conference on Plant Nanotechnology 2025

Czytaj więcej

III posiedzenie Komitetu Nauk Agronomicznych PAN

Czytaj więcej

Wykład gościnny dr Dominiki Siegiedy z Instytutu Agrofizyki PAN w ramach inicjatywy microBIOme AGRO LIVING LAB

Czytaj więcej

Posiedzenie Zespołu ds. Kształcenia

Czytaj więcej
Konferencja pt. „Nowe Techniki Genomowe w Polsce” - sprawozdanie

Konferencja pt. „Nowe Techniki Genomowe w Polsce” - sprawozdanie

Czytaj więcej

Konferencja Polskiego Towarzystwa Biologii Eksperymentalnej Roślin - 12th PSEPB 2025

Czytaj więcej

Wykład gościnny dr. Jarosława Kosakowskiego z firmy Genomed S.A. w ramach inicjatywy microBIOme AGRO LIVING LAB

Czytaj więcej

Pierwsze posiedzenie Rady Przewodniczących Komitetów PAN

Czytaj więcej
Zaproszony wykład Przewodniczącej Komitetu Nauk Agronomicznych PAN - prof. dr hab. Magdaleny Frąc w ramach wydarzenia organizowanego przez Dom Polski Wschodniej, Biuro Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Biuro Promocji Nauki

Zaproszony wykład Przewodniczącej Komitetu Nauk Agronomicznych PAN - prof. dr hab. Magdaleny Frąc w ramach wydarzenia organizowanego przez Dom Polski Wschodniej, Biuro Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Biuro Promocji Nauki "PolSCA" PAN w Brukseli

Czytaj więcej

Udział Przewodniczącej Komitetu Nauk Agronomicznych PAN prof. Magdaleny Frąc w roli eksperta w warsztatach „Żywność 2030"

Czytaj więcej

KONFERENCJA OCHRONY ROŚLIN 65. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin – PIB pod patronatem KNA

Czytaj więcej

Wykład pod patronatem KNA - “Biolog applications in both single cells and microbial communities: an overview”

Czytaj więcej

XXVI Sympozjum Nawadniania Roślin pod patronatem KNA

Czytaj więcej

Konferencja EUROBIOTECH 2026 pod patronatem KNA

Czytaj więcej

Wykład pod patronatem KNA - 10.03.2025 godz. 10:00 - "Kwasy humusowe odzyskane ze strumieni odpadowych jako polepszacze glebowe i stymulatory wzrostu roślin"

Czytaj więcej

Wykład pod patronatem KNA PAN: "Mikroorganizmy glebowe spod uprawy pszenicy i rzepaku – potencjał dla nauki i praktyki"

Czytaj więcej